SUSHI KING OUD-TURNHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi King Oud-Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 21:06 Eten was niet warm en de noedels waren vergeten
20 nov 2022 om 21:01 Lang moeten wachten maar het was heel lekker
20 nov 2022 om 20:20 Sushi waren lekker. Warm eten was lauw, bijna koud. Om 16u30 besteld om op 17u45 te laten leveren. Levering was 50 minuten later dan voorzien. Kan beter
20 nov 2022 om 19:14 90 minuten en counting. Na meer dan 2 uur heb ik nog geen eten ontvangen
12 nov 2022 om 21:34 Super lekker zoals altijd
12 nov 2022 om 19:43 Warm gerecht was koud. Eerste keer dat ik dit voorheb
7 nov 2022 om 5:00 2 uur later was vroegste bezorgtijd maar ze waren er rond dat uur dan ook! Lekkere sushi alleen het gratis blikje Pepsi Max ontbrak maar dat is geen ramp
3 nov 2022 om 22:18 Het eten was lekker maar de portie Ramen met kip is kleiner dan een normale portie soep en dat voor die prijs is wel heel duur, volgende keer toch maar ergens anders bestellen veel te duur voor wat je krijgt.
1 nov 2022 om 21:03 Een uur Te laat geleverd Als je even belt en laat weten dat de levering een uur later komt zou dat wel prettig zijn
1 nov 2022 om 19:56 2u wachten op het eten, waardoor het voorgerecht ondertussen koud was. Er zat geen sojasaus bij de bestelling ... Er zat wel een gratis cola en Corsendonk bij maar ik drink geen van beide Wel heel lekkere sushi!
31 okt 2022 om 6:43 We vonden het helaas een pak minder lekker dan normaal, al konden we niet direct verklaren wat de oorzaak was.